Wij zijn Beterbewegen.nl 

Netwerk van therapeuten Ede, Wageningen en Bennekom

Beterbewegen.nl is in 2001 opgericht door Hans Kropman en Karin Vaessen. Het is een netwerk van op dit moment vijf therapeuten die allemaal zelfstandig ondernemer zijn. Wij delen de visie dat bewegen belangrijk is voor het behoud van lichaamsfuncties en willen cliënten graag helpen en begeleiden in hun weg naar een betere gezondheid. Binnen Beterbewegen.nl hebben we verschillende specialisaties die elkaar soms mooi aanvullen. Dit kan tot uiting komen in het samen behandelen van mensen met klachten. Wij vinden dat mensen als totaliteit functioneren. Een knieklacht is complexer dan de knie zelf. Een slaapprobleem heeft vaak te maken met de indeling van de hele dag. Een rugklacht bestaat niet zonder aanpassingen in de rest van het lijf.

Als Beterbewegen.nl willen wij efficiënte zorg verlenen. Daarbij maken we gebruik van elkaars kunde en kennis, vaak in samenspraak met betrokken artsen. Behandeltrajecten zijn niet langer dan nodig. Wij stoppen wanneer de behandeling niet het gewenste effect heeft.

Naast de directe individuele zorg bieden wij ook cursussen aan: BewustBeterBewegen, nordic walking en lifestyle coaching (GLI). Onze praktijken zijn gevestigd in Ede, Bennekom en Wageningen.

Voel u vrij om met ons kennis te maken.

 
algemeen adres

Beterbewegen.nl
Bellestein 61G
6714 DP Ede

Social

van Beterbewegen.nl

  • Generic placeholder image
    Cursus Bewust Beter Bewegen

    De cursus Bewust Beter Bewegen leert je in zes lessen een bruikbare oefenset aan om je lijf soepel en ontspannen te houden. lees meer...

  • Generic placeholder image
    BeteropjeWerk.nl

    BeteropjeWerk.nl is een initiatief van Karin Vaessen. Zij geeft werkplekadviezen aan particulieren, bedrijven en ZZP-ers. Laagdrempelig en effectief. Lees meer...

Over ons

Beterbewegen.nl is een netwerk van therapeuten in Ede, Bennekom en Wageningen en informeert u over de mogelijkheden om functies in de bewegende delen van uw lichaam te verbeteren. 
Beterbewegen.nl biedt behandelmogelijkheden aan waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van het bewegen in het dagelijks leven. Wij proberen de klant met de hulpvraag centraal te stellen en zoeken samen naar oplossingen en verbeteringen. Daarbij proberen we zo efficient mogelijk te werken en kosten te besparen. 
We staan voor gezond bewegen en de eigen verantwoordelijkheid daarin en stimuleren zelfzorg.