Hans Kropman

Praktijk voor Manuele Therapie
Gezondheidscentrum Veldhuizen
Bellestein 61-G
0318-641810 (via voicemail)
info@beterbewegen.nl

 

Tijdelijk afwezig...

 
 
Hans Kropman

update 17 november: De revalidatie gaat goed. Lopen gaat goed, maar met krukken. Ik ga de praktijk vanaf 21 november beperkt oppakken. Lichte werkzaamheden (hand en polsklachten) gaan voor. Eind november hoop ik meer mensen op te roepen voor een nieuwe afspraak. Ik ga proberen om binnen mijn mogelijkheden mensen in te plannen. Hou er rekening mee dat de capaciteit beperkt is en dat ik niet de ideale termijn tussen twee behandelingen kan nastreven. Natuurlijk kunt u wel een kwalitatief goede behandeling verwachten.
Er is op dit moment even geen ruimte voor nieuwe cliënten. Kijk voor alternatieven hieronder.
Omdat ik komende weken zelf de agenda moet bepalen is het helaas niet mogelijk om zelf afspraken online in te plannen zoals u gewend bent. Dit zal voorlopig zo zijn tot half januari 2024.

bericht 29 oktober 2023:

Op 28 oktober ben ik met de fiets gevallen en heb ik mijn heup gebroken. Ondanks de geslaagde operatie en een verwacht voorspoedig herstel ben ik even uit de running. Vervelend voor mij, maar ook voor u als klant. Ik ga uit van minimaal 4 weken herstel en zal u op de hoogte houden wanneer er weer afspraken plaats kunnen vinden.

Wanneer u  niet zo lang kunt of wilt wachten heb ik de volgende opties voor u:
Voor Hand- en polsklachten kunt u contact opnemen met Nicolette Strikkeling: http://strikkeling.nl/

Voor manueel therapeutische behandeling kunt u mogelijk terecht bij:
Elena Hermsen of Max Verschuur, Fysiotherapie Veldhuizen 0318-638602, https://www.fysiotherapieveldhuizen.nl/
Ben Hazeleger: https://www.fysiozuidereng.nl/
Menno Sportel: https://fysiopraktijkveluwsepoort.nl/
Of in Wageningen bij M-visio: https://m-visio.nl/nl/

Voor oefentherapeutische adviezen kunt u terecht bij Elisa Schoenmakers, https://www.beterbewegen.nl/PraktijkES.html Gezondheidscentrum Veldhuizen.

Dit is een algemene bericht. Daarom staan er meerdere opties in. Voor advies, stel een vraag per email: info@beterbewegen.nl

Met vriendelijke groet,

Hans Kropman

 

 

Wat is manuele therapie  

Er zijn verschillende soorten manuele therapie. De methode die in deze praktijk wordt toegepast is een zeer zachte methode Er wordt niet gekraakt!
Lees verder

Wat is handtherapie 

Voor het behandelen van hand- en polsklachten is een speciale opleiding nodig. De handtherapeut doet onderzoek naar de klachten en zoekt een passende oplossing.
lees verder

Duizeligheid

De manueel therapeut kan u ook helpen bij klachten van (draai) duizeligheid (BPPD). Een behandleing is vaak effectief als de juiste diagnose gesteld is. 
Lees verder 

Spinal Mouse

De Spinal Mouse is een handig hulpmiddel om bewegelijkheid in kaart te brengen. Zo kan ondekt worden waar wervels minder bewegen.   
Lees verder


Maak zelf je afspraak met Hans Kropman of cursus BBB

In het reserveringssysteem zijn bijna alle tijden beschikbaar gesteld zodat u zelf een afspraak kunt maken. Iedere afspraak wordt per email bevestigd. Heeft u geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op. Download via deze link de app voor mobiele apparaten.

Let op: het is niet mogelijk om in te loggen met uw Abakus-account. Registreer eenmalig als nieuwe gebruiker voor het maken van afspraken. (Kies bij de registratie zelf uw gebruikersnaam en wachtwoord.) privacy policyAdres

Beterbewegen.nl
Bellestein 61G
6714 DP Ede
 

Social

meer Beterbewegen.nl

  • Generic placeholder image
    Cursus Bewust Beter Bewegen

    De cursus Bewust Beter Bewegen leert je in zes lessen een bruikbare oefenset aan om je lijf soepel en ontspannen te houden. Lees meer...

  • Generic placeholder image
    BeteropjeWerk.nl

    BeteropjeWerk.nl is een initiatief van Karin Vaessen. Zij geeft werkplekadviezen aan particulieren, bedrijven en ZZP-ers. Laagdrempelig en effectief. Lees meer...

Over ons

Beterbewegen.nl is een netwerk van therapeuten in Ede, Bennekom en Wageningen en informeert u over de mogelijkheden om functies in de bewegende delen van uw lichaam te verbeteren. 
Beterbewegen.nl biedt behandelmogelijkheden aan waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van het bewegen in het dagelijks leven. Wij proberen de klant met de hulpvraag centraal te stellen en zoeken samen naar oplossingen en verbeteringen. Daarbij proberen we zo efficient mogelijk te werken en kosten te besparen. 
We staan voor gezond bewegen en de eigen verantwoordelijkheid daarin en stimuleren zelfzorg.